Cara Memikat Hati Wanita | Tips Memikat Hati Wanita

pikat wanita | cara memikat wanita

Cara Memikat Wanita | Tip Memikat Hati Wanita

Anda Ingin Memikat Hati Wanita Idaman…….!!
TAPI tidak tahu atau takut untuk mencuba………!!!
Disini Kami sediakan beberapa tip panduan.

Disini adalah 12 Tip Cara Memikat Wanita untuk membantu memastikan anda tidak membuat kesilapan dengan wanita yang anda suka:

 

TIP 1 – Anda perlu bercakap mengenai topik “emosi” seperti kenangan zaman kanak-kanak, cita-cita masa depan. Topik-topik perbualan seperti ini akan membuka floodgates emosi beliau.

TIP 2 – Wanita mahu seorang lelaki yang tidak takut untuk memimpin beliau. Ketika bercakap kepada seorang wanita, seharusnya ada kawalan perbualan. Jangan tunggu untuk dia menentukan apa yang anda akan bercakap.

TIP 3 – Beri perhatian kepada isyarat bukan lisan, wanita kurang gemar jika anda berdiri terlalu dekat dengannya, tunjukkan tingkah laku yang bagus semasa bersama wanita pilihan.

TIP 4 – Ingat kata-kata ini “Fun tidak Funny.” selalunya wanita tertarik kepada lelaki yang membolehkan mereka merasa gembira dan tenang. Jangan menumpukan perhatian hanya dengan membuat lawak jenaka sahaja, tidak dinafikan memang ada wanita yang suka lelaki yang agak lucu..tapi perlu diingat, ada juga wanita tidak gemar dengar lawak jenaka yang membosankan, jadi buatlah lawak yang harmonis. Tumpukan apa yang wanita suka, jika boleh terus bertanya, apakah pasangan anda suka.

TIP 5 – Mengusik wanita. Salah satu cara paling mudah untuk mengambil perhatian ke tahap yang menyeronokkan, untuk memulakan mengusik wanita, anda perlu tahu apakah perkara yang baik untuk diusik, jangan silap usik nanti buruk padahnya. Fikirkan kembali kenangan bersama pasangan bagi mengimbas kenangan. Dalam dunia dating … kenangan dapat menguatkan lagi perasaan.

TIP 6 – Dapatkan keintiman dari si dia. Wanita dihidupkan oleh lelaki yang tidak takut untuk mengambil cinta ke tahap peribadi, intim. Perlu diingat dan had kan keimtiman itu kearah yang baik.

TIP 7 – kata-kata yang sejuk dan memikat kerana kata-kata yang sejuk membuatkan hati wanita akan sejuk. Wanita suka mendengar pendapat tentang diri mereka. Beritahu dia apa yang anda suka tentang dia.

TIP 8 – Elakkan membuat perkara yang wanita tidak suka. Wanita dimatikan oleh lelaki yang datang merentasi sebagai “miskin.” Jika anda membuat perkara yang mereka tidak suka terlalu banyak dan kerap, dia akan berfikir yang anda sedang cuba untuk menarik perhatian beliau, yang akan mempunyai kesan yang bertentangan.

TIP 9 – Jika anda ingin tahu bagaimana untuk bercakap dengan wanita dengan cara yang tidak melahirkan mereka. Elakkan bertanya terlalu banyak soalan “temuramah” gaya. Sebaliknya menyatakan pendapat anda dengan harmonis.

TIP 10 – Jangan menyembunyikan identiti anda. Jangan takut untuk bercakap tentang apa sahaja yang anda minati.

TIP 11 – Jangan sekali-kali pujian beliau pada mata, kelihatan beliau, atau badan.

TIP 12 – Katakanlah sesuatu yang membolehkan dia tahu bahawa anda melihat beliau dalam satu cara “seks”. Jika anda tidak lakukan, anda menghadapi risiko penggulungan dalam “zon kawan”.

Cara terbaik untuk berfikir tentang bagaimana untuk bercakap dengan wanita adalah untuk berfikir tentang apa jenis menyeronokkan, suka bermain, dan perbualan seksual yang akan nikmati.

Bercakap kepada seorang wanita tidak sukar. Anda hanya perlu sedar apa yang mereka hendak dari anda. Ikut senarai di atas dan anda akan melakukan yang baik sahaja.

Kehidupan seharian setiap saat, baik wanita mahupun lelaki, mereka yang hidup pastinya bernafas iaitu menghidu dan menghembus udara sekitarnya. Kami Juga Menyediakan Satu Pewangi yang mampu memikat wanita apabila mereka menghidu pewangi dari anda..

Selain perkara di atas anda boleh gunakan pewangi Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol,androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

pheromax pewangi pemikat wanita

 

Klik gambar diatas untuk info selanjutnya tentang pheroma minyak wangi pemikat wanita.

Boleh Juga menggunakan Phero-X merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa wanita. Wanita akan teringat-ingat dan menyimpan diminda separa sedar mereka sejak kali pertama menghidunya.

Tidak hairanlah ramai lelaki yang kurang ‘hensem’ tetapi mempunyai awek yang cantik & seksi.

ANDA juga layak untuk itu! Percaya dan yakinlah dengan teknologi sains Rusia ini.. Ada yang pakai di pakaian, ada juga yang letak di kusyen kereta dalam usaha memikat gadis idaman!

phero-x pewangi pikat wanitaklik disini atau Gambar Diatas untuk info lanjut tentang PHERO- X

Selain Dari 2 Jenis Pewangi POPULAR diatas, pihak kami juga ada IMPORT pewangi Pemikat TERBARU dari USA. Iaitu  PHEROMEN 101. baunya Lebih SOFT atau Lembut… ianya mampu memikat gadis gadis yang meminati bau yang lembut.

pheromen 101 pewangi pikat gadisklik disini atau Gambar Diatas untuk info lanjut tentang PHEROMEN 101

NOTA ADMIN WEB: ;-) Kami hanya membantu dari segi tip dan panduan serta sokongan produk untuk anda berjaya memikat hati gadis idaman anda. apa pun, jodoh bukanlah kita yang tentukan… TETAPI yang maha kuasa mennetukan jodoh kita… Oleh itu, banyakkan berdoa…

SELAMAT BERJAYA…!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Incoming search terms:

Comments are closed.