PETUA TAHAN LAMA, TIPS TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA ISTERI ANDA.

 

Tahan Lama daripada terpancut awal ketika bersama isteri.

 

RAHSIA UNTUK MENGATASI MASALAH CEPAT PANCUT DENGAN SERTA MERTA DAN SEKALIGUS MEMBERI KEPUASAN SEBENAR KEPADA WANITA!!

Selamat datang ke kedaiubat2u.net,

Kedatangan anda ke laman ini memberi seribu erti buat kami. Laman ini adalah sesuai untuk anda yang sedang mencari penyelesaian masalah yang anda hadapi seperti;

  • Cepat pancut
  • Isteri tidak puas

Cepat pancut dan isteri tidak puas adalah saling berkaitan. Apabila suami pancut awal secara automatik isteri tidak akan puas. Hanya dengan 2 sebab ini sahaja rumahtangga anda akan bergoyang seperti dipukul ribut. Jika anda seorang lelaki yang tinggi egonya, 2 sebab ini adalah musuh ketat anda. Mungkin ego anda pernah rebah tersungkur dek 2 sebab ini dan sehingga kini anda masih tidak berdaya untuk melawannya.

“ Baru je isap dah pancut, macam mana nak main ni?? ”

Persoalan di atas sangat popular di kalangan isteri yang suaminya cepat pancut. Tetapi si suami dengan egonya menjawab;

“ Sabar la nanti naik balik la tuu ”

Situasi ini mungkin pernah anda alami. Mungkin bagi anda ianya biasa.
Tapi bagi isteri anda ianya adalah satu siksaan.

Kami tidak perlu untuk bercerita panjang mengenai kisah-kisah isteri curang seperti laman-laman web lain. Anda sudah sedia maklum tentangnya melalui media dan internet. Dan semestinya anda tahu punca-punca isteri-isteri ini curang. Juga tidak mustahil jika kisah-kisah ini akan berlaku kepada anda sendiri yang mempunyai punca-punca yang serupa yang anda sendiri tidak ambil kisah. Bayangkan jika isteri anda……….. mesti luluh hati anda bukan.

Punca-punca ini sememangnya tampak kecil tetapi kesannya amat mendalam. Berhati-hatilah. Ingatlah dalam hubungan seksual wanita, kepuasan adalah tujuan utama mereka. Tidak seperti lelaki tujuan mereka adalah untuk melepaskan air mani supaya si wanita mengandung benih mereka.

Wanita tidak pernah fikirkan tentang benih mereka semasa seks dan mereka tidak tahu adakah ovum mereka telah dilepaskan atau tidak. Ketahuilah wanita memerlukan masa yang lebih lama untuk mencapai klimak dan wanita juga boleh berkali-kali klimak dalam satu-satu persetubuhan. Jadi dalam seks, wanita hanya semata-mata mencari kepuasan. Sebagai lelaki adalah menjadi tanggungjawab anda untuk memberi kepuasan kepada isteri anda.

Apa gunanya jika anda kaya raya, rumah besar, kereta mewah dan isteri cantik tetapi cepat pancut. Teramat sayang sekali jika anda mempunyai zakar besar, panjang dan nampak garang seperti kepala singa tetapi cepat pancut. Zahir anda bahagia tetapi batin anda tersiksa dan siksaan batin ini merebak kepada isteri anda yang sama sekali tidak bersalah. Ini sekaligus menjatuhkan martabat anda seorang lelaki.

Mengapa ini terjadi kepada anda??

Dari kajiselidik yang telah dilakukan hampir 80% lelaki di seluruh dunia mengalami masalah cepat pancut. Peratusan ini hampir sama dengan peratusan wanita yang tidak puas di ranjang. Ada logiknya bukan. Jadi cepat pancut boleh dikatakan lumrah biasa kerana ramai yang mengalaminya dan ia bukanlah menandakan bahawa anda tidak sihat atau berpenyakit. Tetapi wanita tidak puas di ranjang adalah sesuatu yang tidak normal dan tidak patut berlaku.

Cepat pancut boleh didefinisikan sebagai pancutan air mani lelaki yang berlaku sebelum tiba masanya. Zakar telah mengeluarkan air mani setelah beberapa ketika dimasukkan ke dalam faraj dan belum sempat lagi untuk melakukan penetrasi.

Ia sebenarnya adalah masalah masa yang gagal dikawal oleh kebanyakan lelaki dan menjadi masalah apabila berlaku ketidakpuasan dari pihak wanita. Tahap rangsangan terhadap zakar yang menentukan masa persetubuhan anda.

Cara-cara popular yang selalu digunakan untuk menghalang cepat pancut


Pakai kondom


Krim atau bahan pengebas


Posisi seks


Teknik mengawal tahap rangsangan zakar

Jika diteliti kesemua cara-cara di atas, ia adalah untuk mengurangkan rangsangan terhadap zakar semasa seks supaya hubungan seks dapat dilakukan dengan lebih lama. Jadi boleh disimpulkan bahawa penyebab utama cepat pancut adalah zakar sensitif yang terlalu peka terhadap rangsangan.

Secara lumrahnya telah diciptakan kepala zakar ditutupi oleh kulit tipis yang sangat sensitif dengan cara persarafan yang kaya. Persarafan yang kaya ini menyebabkan zakar menjadi sensitif terhadap rangsangan. Ini punca zakar mudah terpancut.

Oleh itu anda tidak boleh menyalahkan diri sendiri kerana masalah ini. Mungkin ini adalah takdir dan semua ini berlaku mungkin ada hikmahnya. Anda perlu berusaha mencari jalan penyelesaiannya dan Kami ada penyelesaiannya untuk anda;

 

MEMPERKENALKAN!!


3 GABUNGAN HEBAT YANG MUNGKIN MEMBANTU ANDA.

RAHSIA UNTUK MENGATASI MASALAH CEPAT PANCUT DENGAN SERTA MERTA DAN SEKALIGUS MEMBERI KEPUASAN SEBENAR KEPADA WANITA!!

>>Vimax Biru Putih + Pl Super Gel + Energy Power Ring<<

Vimax adalah untuk makan

+

Pl super gel Untuk Sapu

+

Energy Power Ring Untuk Tambah Power.

========================

3 barang ini Hanya RM 200 Sahaja.
Jika Berminat Untuk Mencuba

>> KLIK DISINI UNTUK KELAMAN WEBSITE JUALAN KAMI<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Comments are closed.